Monday, July 12, 2010

BeRiTa AgAK mEnARiK or SeRaM !!!

Hari nie aq ade perjumapan ETC Club.
Berlaku di

tarikh: 12/7/2010

tempat: LT1

pukul: 8.00pm - 10.30pm

Agenda-agenda pada perjumpaan itu adalah memilih exco-exco baru.. Kiranye mengisi jawatan-jawatan yang dalam kekosongan. Jawatan-jawatan yang kosong adalah:
  1. Naib Presiden
  2. Naib Setiausaha
  3. Naib Bendahari
  4. Exco IT & Publisiti (lelaki)
  5. Exco Keahlian (perempuan)
  6. Sekretariat Keusahawan ( SMK,SAB,Zamrud,Intan,Baiduri,Mutiara,SR n TS)
Itulah jawatan-jawatan yang ditawarkan pada kitaorang...Seperti biase kalau nak pilih mesti berlaku pengundiankan..Btoi x??? Diorang mula dengan Naib Presiden pastu dan seterusnya... Aq telah diundi untuk jawatan Naib Presiden.. Aq diundi oleh ANIOR busuk n giler... HAHAHAHAA....Aq sangat takut..!!!

reaksi takut aku!

Puan Kursimah beritahu sape yang tercalon bagi jawatan ini, beliau nak train kami kalau boleh.. Beliau jugak nak jawatan ini dipegang oleh perempuan sebenarnya.. Tapi aq calon tunggal bagi jawatan nie.. MAK AI!!! Kenapa aku????? xde orang lain ker?? Dahlah puan tny CGPA. Malu aku..

reaksi malu aku!

Coz aq bukan budak pandai pown... Tapi ABANG SHIDEE telah nasihat aku... Dye suruh aq terima cabaran ini.. So aku tlah pikir aq terima jawatan ini dengan tawakal if aku dapatlah... huhuhu... Bile Hadi sruh perkenalkan diri lagi aq telah ucapkan kata-kata begini " Jika saya mendapat jawatan ini, saya akan melakukan dengan sebaik mungkin. Terima Kasih.." Lebih kurang begitu.. So, aq da Fahmi disuruh keluar coz diorang nak undi.. Bila aq masuk, aq dapat tahu aku telah dipilih sebagai NAIB PRESIDEN BARU bagi kelab ETC Club.. Allah Maha Besar... Alhamdulillah... Aq telah pikul satu jawatan yang agak memberatkan.. So, bermula hari ini aku telah pikul satu jawatan dan menjadi orang yang penuh tanggungjawab...

reaksi happy aku!

No comments: